espa
euerdf

Η Δ Ξηρομεριτης & σια ΟΕ είναι τεχνική κατασκευαστική εταιρία με μητρώο εργοληπτικής επιχείρησης (αρ. Μεεπ 17621) .
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα και μπορεί να παρέχει ένα πλήρες πακέτο εργασιών για την παράδοση των έργων στον εκάστοτε πελάτη με το κλειδί στο χέρι είτε και με μεμονωμένες εργασίες ανάλογα με τις απαιτήσεις.
Με χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών τεχνικών έργων και από το 2019 στην κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των πελατών μας.


Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων καθώς και πιστοποιημένα μηχανήματα πασσαλόμπηξης και χωματουργικών στόχος της εταιρείας μας είναι η συνέπεια και η ποιότητα και κάθε έργο το αντιμετωπίζουμε από την αρχή έως το τέλος σαν να είναι δικό μας.
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη για την κατασκευή τεχνικών έργων με ISO9001:2015 και ISO14001:2015

Η ομάδα μας

Η εταιρεία μας είναι στελεχωμένη και διευθύνεται από τους Ξηρομερίτη Ευρυδίκη πολιτικό Μηχανικό και Ξηρομερίτη Δημήτριο πολιτικό μηχανικό και πλαισιώνεται και από άλλους καταρτισμένους στο χώρο συνεργάτες ,

η υλικοτεχνική υποδομή της μας βοηθάει να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.